Μαρμελάδα μήλα με μανταρίνια, ροζ πιπέρι και σταφίδες
Διαδικασία
1 |
Βράζουμε την πούλπα |
Σε μια βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε την πούλπα που έχουμε ετοιμάσει από τα μανταρίνια, τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια και τη ζάχαρη . Μόλις πάρει μία βράση με το μπλέντερ χειρός αλέθουμε καλά (κυρίως τα μήλα) και αφήνουμε να συνεχιστεί ο βρασμός. |
|
2 |
Προσθέτουμε τις σταφίδες |
Ξαφρίζουμε πάντα πολύ καλά. Προσθέτουμε τις σταφίδες , την κανέλα και το πιπέρι. Σε μισή ωρίτσα περίπου που σχεδόν έχει δέσει η μαρμελάδα μας προσθέτουμε τον δυόσμο και αφήνουμε να αρωματίσει για 10 λεπτά περίπου. Γεμίζουμε περίπου 4 βαζάκια. |
Διαβάστε περισσότερα