Διαδικασία
1

Διαδικασία

Σε μια βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια, τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκάλι.

Μόλις πάρει μία βράση, με το μπλέντερ χειρός αλέθουμε καλά και αφήνουμε να συνεχιστεί ο βρασμός. Προσθέτουμε το τζίντζερ, την κανέλα, την αρμπαρόριζα.

Ξαφρίζουμε πάντα πολύ καλά.

Σε μισή ωρίτσα περίπου, που σχεδόν θα έχει δέσει η μαρμελάδα μας, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και το κόκκινο πιπέρι.

Marmelada-milo-me-ximo-portokaliou-kai-roz-piperi-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: