Να είστε σίγουροι ότι τέτοια μαρμελάδα δεν έχετε ξαναφάει… Και δεν είμαι και σίγουρη αν μπορώ να το πω μαρμελάδα ή άλειμμα σοκολάτας! Επιλέξτε μπανάνες βιολογικές και μιας καλής ποιότητας σοκολάτας και θα έχετε ένα αποτέλεσμα μοναδικό! Στη συνταγή , που ανήκει στον Στέλιο Παρλιάρο, εγώ μείωσα τον χυμό λεμονιού στο μισό και έβαλα και 200 γραμμάρια λιγότερη ζάχαρη και νομίζω ότι βγαίνει και έτσι η συνταγή…

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Διαδικασία

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό και τη ζάχαρη. Μεταφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα, ρίχνουμε και την τεμαχισμένη σοκολάτα και το βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει, για περίπου 15 λεπτά. Ελέγχουμε αν έδεσε σε ένα πιάτο και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Marmelada-sokolatas-me-bananes-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: