ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! Όπως φαντάζομαι το καταλάβατε και από τα υλικά… Τα ετοίμασα μέσα σε δέκα λεπτά το απόγευμα Κυριακής μου ήμασταν καλεσμένοι, με τον γιο μου, σε πάρτι μιας συμμαθήτριάς μας.Δεν έβαλα για γαρνίρισμα άλειμμα σοκολάτας αλλά πριν τα βάλω για ψήσιμο έριξα από πάνω δύο τρεις πέρλες σοκολάτας για το μάτι…. Τα δοκίμασε όλη η πιτσιρικαρία και σας λέω πως ξετρελαθήκαν όποτε σας  λέω με σιγουριά ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!

Η συνταγή που δοκίμασα είναι του  ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΓΟΥ και τη διάβασα στο Περιοδικό Γλυκές Ιστορίες στο τεύχος 26.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βάζουμε καραμελόχαρτα μέσα στις θήκες μιας φόρμας για μάφιν. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε ατομικές φόρμες σιλικόνης ή αλουμινένια φορμάκια μιας χρήσης.

2

Ψήνουμε στο φούρνο

Βάζουμε και τα τρία υλικά σε ένα μπολ , ανακατεύουμε πολύ καλά με μια κουτάλα ή με έναν αυγοδάρτη και το μοιράζουμε στα φορμάκια.

Ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθός τους), μέχρι τα μπράουνι να φουσκώσουν ελαφρώς και να πάρουν λίγο  χρώμα.

3

Γαρνίρουμε

Τα αφήνουμε για 10 λεπτά εκτός φούρνου να κρυώσουν προτού τα ξεφορμάρουμε.

Γαρνίρουμε το καθένα με ½ κουταλάκι άλειμμα σοκολάτας και 1 καρύδι αν θέλουμε.

Brownie-atomika-me-pralina-fountoukiou-2

 

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: