Παγωτό με την έντονη φρουτένια γεύση του ανανά που συνδυάζεται με την καρύδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το ετοιμάσετε είναι να λατρεύετε τον ανανά! Μπορείτε να επιλέξετε αντί για φρέσκο ανανά και κομπόστα ανανά αφού πρώτα τον στραγγίξετε από το σιρόπι του. Στην περίπτωση αυτή το παγωτό θα σας βγει πιο γλυκό από το να είχατε χρησιμοποιήσει τον φρέσκο ανανά. Αν πάλι χρησιμοποιήσετε φρέσκο ανανά φροντίστε να τον καθαρίσετε με λεπτομέρεια και να απομακρύνετε όλο το σκληρό μέρος που έχει στο κέντρο του.

Διαδικασία
1

Βάζουμε τον ανανά στο multi

Βάζουμε τον παγωμένο ανανά στο multi και τον αλέθουμε μέχρι να γίνει πουρές.

Στο μίξερ ανακατεύουμε το γάλα καρύδας με το ζαχαρούχο και προσθέτουμε και το garni με τα 150 ml κρύο γάλα.

 

2

Ανακατεύουμε τα υλικά με το μίξερ.

Προσθέτουμε τον αλεσμένο ανανά και ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά με το μίξερ.

Αν έχετε παγωτομηχανή αδειάζετε το μείγμα εκεί. Εγώ βαρέθηκα να τη βάλω και το άδειασα σε ένα μπολ  και ανακάτευα που και που με το σύρμα. Πριν σερβίρετε αφήνετε λίγη ώρα έξω από την κατάψυξη.

Pagoto-me-anana-kai-gala-karudas-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: