Η φίλη μου Νικόλ μου είχε δώσει να δοκιμάσω την κρέμα φιστικιού που παράγει. Όταν άνοιξα το βαζάκι και τη δοκίμασα ή πρώτη σκέψη ήταν απλά να τελειώσω το βαζάκι όλο έτσι με το κουτάλι….

Αλλά τελικά,  σκέφτηκα να την κάνω παγωτό. Βρήκα και ένα ρόφημα γάλα φιστικιού και δεν μπορώ να σας πω πόσο εύκολο και νόστιμο παγωτό έγινε…

Βέβαια απαραίτητη είναι η κρέμα φιστικιού που θα πρέπει να είναι καλή ποιότητας.

Pagwto-fistiki-3

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε το παγωτό

Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε τα φακελάκια με τη σαντιγί προσθέτοντας το αντίστοιχο γάλα που χρειάζεται.

Χτυπάμε μέχρι να ετοιμαστεί η σαντιγί και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τα φιστίκια. Αφήνουμε το μείγμα να χτυπηθεί στο μίξερ για περίπου 10 λεπτά.

Pagwto-fistiki-3

Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα φιστίκια (κρατώντας κάποια για την επιφάνεια) και τα ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα.

Το τοποθετούμε σε ανοξείδωτο μπολ για την κατάψυξη. Καλύπτουμε την επιφάνεια με τα φιστίκια που κρατήσαμε στην άκρη.

Αφήνουμε το παγωτό να σφίξει στην κατάψυξη.

Pagwto-fistiki-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: