Σας ετοίμασα ακόμα μία εύκολη συνταγή για πανεύκολο παγωτό χωρίς την κλασική διαδικασία αυγά, ζάχαρη και γάλα γιατί θέλω να φτιάχνουμε όλοι, μα όλοι, παγωτό στο σπίτι και να μην αγοράζουμε ποτέ έτοιμο… Αν αγαπάτε το κάστανο φτιάξτε τη συνταγή οπωσδήποτε γιατί είναι μια γερή δόση κάστανου!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Pagwto-kastano-eukolo-3

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε στο μίξερ το μείγμα για το παγωτό

Στον κάδο του μίξερ με το σύρμα χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου με τη 1 κούπα φρέσκο γάλα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά , εκτός από τα βρασμένα κάστανα και το 1/3 από την κρέμα κάστανο.

Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα να φουσκώσει και να αφρατέψει καλά.

Pagwto-kastano-eukolo-4

2

Μεταφέρουμε στο μεταλλικό σκεύος

 

Ρίχνουμε το μείγμα σε δόσεις στο μεταλλικό σκεύος που θα βάλουμε στην κατάψυξη.

Κάθε φορά ρίχνουμε τα βρασμένα κάστανα που τρίβουμε με τα χέρια μας και λίγο από την κρέμα κάστανο που κρατήσαμε και δημιουργούμε έτσι στρώσεις από κάστανα και κρέμα μέσα στο παγωτό μας. Ολοκληρώνουμε μέχρι να τελειώσουμε όλο το μείγμα.

Αφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη . Πριν σερβίρουμε αφήνουμε λίγο εκτός να μαλακώσει.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηχανή και να βάλετε όλα τα υλικά μαζί.

Pagwto-kastano-eukolo-5

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: