Ένα πανεύκολο παγωτό , μια αγαπημένη γεύση όλων μας. Το garni  μαζί με το κορν φλάουρ μας βοηθάει να έχουμε μια πιο μαλακιά υφή απ’ ότι έχουν  τα σπιτικά παγωτά. Δεν αφήνουν, αυτά τα δύο υλικά, να κρυσταλλώσει εύκολα το παγωτό μας. Φυσικά βοηθά και η κουβερτούρα.  Όλα τα υλικά φροντίστε να είναι από πριν στο ψυγείο.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

pagwto-stratsiatella-2

 

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε το παγωτό μας

Παίρνουμε το μίξερ μας (θα σας βοηθήσει να μην είναι χειρός για να γίνει ακόμα πιο εύκολα) και ρίχνουμε το garni μαζί με το απαραίτητο φρέσκο γάλα .

Χτυπάμε μέχρι να πήξει.

Προσθέτουμε   το ζαχαρούχο και το εβαπορέ . Συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά.

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος  με τις βανίλιες και χτυπάμε άλλα 5 λεπτά.

Ρίχνουμε το κορν φλάουρ .

Μεταφέρουμε την κρέμα στο ανοξείδωτο κουτί και ενδιάμεσα βάζουμε σε πολλές στρώσεις την κουβερτούρα που έχουμε ψιλοκόψει με το μαχαίρι.

Αφήνουμε λίγες ώρες να παγώσει στην κατάψυξη.

pagwto-stratsiatella-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: