Διαδικασία
1

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε τα υλικά

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε τα 3 ασπράδια αυγών (ή 90γραμμάρια)  με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το χτυπάμε σε σφιχτή μαρέγκα. Εγώ χρησιμοποιώ ασπράδι αυγού παστεριωμένο που θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ σε συσκευασία έτοιμα .

2

Προσθέτω τα 200 γραμμάρια nutella

Ρίχνω στη συνέχεια τη σκόνη από 2 garni μαζί με 2 κούπες γάλα φρέσκο και συνεχίζω το χτύπημα.

Προσθέτω ένα το μικρό γάλα εβαπορέ και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζω το χτύπημα…

Ανακατεύω και με το κουτάλι καλά που και που.

Ρίχνω στη συνέχεια τη σκόνη από 2 garni μαζί με 2 κούπες γάλα φρέσκο και συνεχίζω το χτύπημα.

Προσθέτω ένα το μικρό γάλα εβαπορέ και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζω το χτύπημα…

Ανακατεύω και με το κουτάλι καλά που και που.

Προσθέτω τα 200 γραμμάρια nutella λίγη υγρή βανίλια για άρωμα.

λίγη υγρή βανίλια για άρωμα.

3

Λιώνω στα μικροκύματα τη κουβερτούρα

Εν τω μεταξύ λιώνω στα μικροκύματα τα 200 γραμμάρια κουβερτούρα με 64% κακάο και προσθέτω σε αυτή και τα 2 κουταλάκια του γλυκού ταχίνι , αφού πρώτα το ανακατέψω καλά μέσα στο βάζο απ΄ όπου θα το πάρω ( την άλλη φορά ίσως βάλω και λίγο ταχίνι παραπάνω..)

Ρίχνω και την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύω πολύ καλά.

Το βάζω σε μεταλλικό δοχείο και από πάνω ρίχνω λίγες πέρλες σοκολάτας για το μάτι και για το crunchy…

Pagoto-tachini-me-pralina-fountoukiou-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: