Είδα ένα πρωί την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να ετοιμάζει ένα φαγάκι. Δεν συγκράτησα τη συνταγή και μετά από δύο μέρες έφτιαξα κάτι ανάλογο στο σπίτι.

Έγινε υπέροχο και είναι ότι πρέπει ακόμα και για ένα γιορτινό τραπέζι!

Αν θέλετε ταιριάζει ένα κουσκουσάκι ή ένα ρυζάκι ! Θα το απολαύσετε!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Psaronefri-manitaria-roze-krasi-ala-krem-2

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε τα μανιτάρια

Σοτάρουμε τα μανιτάρια που έχουμε κόψει σε φέτες σε πολύ δυνατή φωτιά λίγα λίγα και αλατοπιπερώνουμε ταυτόχρονα. Μόλις σοταριστούν πολύ καλά όλα τα αφήνουμε στην άκρη σε ένα πιάτο.

2

Ετοιμάζουμε το φαγητό μας

Σε ένα αντικολλητικό και μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τα φιλέτα σε λίγο ελαιόλαδο. Τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σβήνουμε με το ροζέ κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κύβο και το νερό.

Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βράσει το φαγητό μας, για 15 λεπτά περίπου.

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό μας ρίχνουμε την κρέμα και αφήνουμε να δέσει ένα λεπτό.

Γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι αν έχουμε.

Psaronefri-manitaria-roze-krasi-ala-krem-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: