Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε τις σαρδέλες

Πλένουμε και καθαρίζουμε σχολαστικά τις σαρδελίτσες μας. Τις φιλετάρουμε,  με …υπομονή.

2

Ψιλοκόβουμε όλα τα αρωματικά

Ψιλοκόβουμε όλα τα αρωματικά μαζί , τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού, λίγο λαδάκι και ανακατεύουμε καλά τη γέμιση που ετοιμάσαμε για να ..παντρέψουμε τις σαρδελίτσες μας

3

Στρώνουμε σαρδέλες

Σε ένα ταψάκι εγώ έβαλα ένα κομμάτι λαδόκολλα , για να γλιτώσω το πολύ πλύσιμο, εσείς αν θέλετε μην το χρησιμοποιήσετε , δεν είναι απαραίτητο …για την παντρειά.

Ρίχνω λίγο λαδάκι από κάτω και έστρωσα τις μισές σαρδέλες. Από πάνω μοίρασα σε κάθε μία τη γέμιση, έκλεισα από πάνω με την άλλη φιλεταρισμένη σαρδέλα . Από πάνω αλατάκι και πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και σε προθερμασμένο φούρνο.

4

Τώρα, στο ψήσιμο!

Τώρα, στο ψήσιμο εγώ πάντα ψήνω τα ψάρια σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για λίγο χρόνο. Της έψησα 20 λεπτά στους 250 βαθμούς. Δείτε και εσείς.  Θέλουν παρέα ένα καλό ουζάκι!

Sardeles-pantremenes-sto-fourno-me-murodika-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: