Τηγανίτες αρακά με φέτα και καλαμπόκι
Ξέρετε ότι τα παιδιά δεν αγαπάνε και τόσο τον αρακά… Αντίθετα λατρεύουν οτιδήποτε έχει τη μορφή του κεφτέ ή της τηγανίτας… Μια εύκολη λοιπόν συνταγή για να καταναλώσουν όλα τα παιδιά αδιαμαρτύρητα τον αρακά χωρίς να το καταλάβουν…
Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
1 |
Ετοιμάζουμε το μείγμα |
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά να αφρατέψουν με το σύρμα ή αν θέλουμε με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια μας. Προσθέτουμε τη φέτα και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύοντας με μια κουτάλα με προσοχή να μην ξεφουσκώσει το μείγμα και να ομογενοποιηθεί. Αφήνουμε το ξεκουραστεί το μείγμα για λίγο στο ψυγείο. |
|
2 |
Τηγανίζουμε |
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο (ή σπορέλαιο αν θέλουμε) και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε. Αφήνουμε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι. Απολαμβάνουμε ζεστές τις υπέροχες τηγανίτες με αρακά! |