Ο γιος μου και φαντάζομαι αρκετά παιδιά μικρά και μεγάλα τρελαίνεται για τυρόπιτες και ειδικά όταν αυτές είναι στο τηγάνι. Του πρότεινα λοιπόν να την ετοιμάσουμε αυτή τη φορά με μέλι και κανελίτσα και ξετρελάθηκε! Ένα γρήγορο βραδινό ή απογευματινό φτάνει να έχετε καλής ποιότητας χειροποίητα φύλλα.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Tyuropita-atomikh-thgani-meli-kanela-3

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε τη γέμιση

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και ρίχνουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας.

Tyuropita-atomikh-thgani-meli-kanela-4

2

Ετοιμάζουμε τα φύλλα μας

Παίρνουμε κάθε φύλλο και το λαδώνουμε ελαφρώς.

Το κόβουμε με ένα μαχαίρι στη μέση .

Ρίχνουμε λίγη από τη γέμιση στο κάθε μισό από το φύλλο. Το τυλίγουμε ρολό και το στρίβουμε σαν σαλιγκάρι.

Κάνουμε το ίδιο για όλα τα φύλλα. Έχουμε έτσι 8 τυρόπιτες.

3

Τηγανίζουμε

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λαδάκι μας και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά τις τυρόπιτες μας και από τις δύο πλευρές.

Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει όλο το περιττό λάδι.

Σερβίρουμε με μπόλικο μέλι και κανελίτσα. Απολαμβάνουμε ζεστές!

Tyuropita-atomikh-thgani-meli-kanela-2

 

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: