Απρόσμενη γεύση, έξω από τα συνηθισμένα. Είναι αρμυρό και ιδιαίτερα πικάντικο. Το αρμυρό του τυριού εξισορροπείται από την καστανή ζάχαρη που υπάρχει στην επιφάνεια (είναι σημαντική μην την παραλείψετε θα αλλάξει η γεύση). Ψήσιμο παραπάνω σε εμένα δεν χρειάστηκε. Επειδή τα καρύδια είνα ...
Διαβάστε περισσότεραΔιάφορα
Κέικ με ελιές και φέτα
Πως λέμε ψωμοτύρι με ελιές? Ε, φανταστείτε το σε κέικ! Μια συνταγή που δοκίμασα από τον Στέλιο Παρλιάρο και τη βρήκα στο Περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 20, σελίδα 72. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα… Μαρία Πατσιά
Διαβάστε περισσότεραΑβγά ανακατεμένα με φρέσκο σκόρδο και γιαούρτι
Χρόνος εκτέλεσης : 10 λεπτά Απίστευτο μεζεδάκι ! Ταυτόχρονα όμως είναι και μια εξαιρετική λύση για ένα γρήγορο και θρεπτικό πιάτο για μικρούς και μεγάλους. Εμείς στο σπίτι επειδή έχουμε και μικρούς , οι περισσότεροι είμαστε μικροί….!! Αντί για φρέσκα σκορδάκια προτιμήσαμε , για σιγουρι ...
Διαβάστε περισσότερα