Το βιβλίο έφτασε στα χέρια μου, στη Λάρισα,  λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Να σας πω, το περίμενα με μεγάλη αγωνία γιατί παρατηρούσα καιρό τώρα τη δουλειά του  σεφ Κώστα Κωβαίου και η περιέργεια μου ήταν μεγάλη για τον αν μπορούσα εγώ, χωρίς γνώσεις μαγειρικής, να εκτελέσω τις συνταγές ενός σεφ.

Εκείνη ακριβώς βρίσκεται και η προστιθέμενη αξία του βιβλίο του.

Όλοι εμείς που δεν τελειώσαμε μια σχολή μαγειρικής ακλουθώντας τις οδηγίες του βιβλίου του μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα γεύμα για την οικογένεια μας όπως ένας σεφ!

Στο βιβλίο θα βρείτε αρκετές συνταγές που είναι νηστίσιμες και vegan, μια πληθώρα συνταγών για ιδιαίτερες  και χορταστικές σαλάτες, εύκολες και νόστιμες συνταγές με κρέας, συνταγές για αξέχαστα ζυμαρικά και κάποιες συνταγές βασικές για τα σπιτικά μας μαγειρέματα.

biblio-ccoking-at-home-2

 

Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος  συνταγογραφεί χρόνια, αλλά τώρα αποφάσισε να συγκεντρώσει ένα μικρό μέρος αυτών και να τις “δέσει” σε ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί εύκολα. Δεν τις ξεχωρίζει και  δεν τις κατατάσσει, είναι όλες μέρος της ζωής του, είτε σε πιο πρώιμο μαγειρικά επίπεδο, είτε σε πιο προχωρημένο.

biblio-ccoking-at-home-7

 

Η φιλοσοφία των συνταγών είναι ξεκάθαρη.  Comfort, καθημερινές συνταγές με χρήσιμα tips και παραλλαγές, τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Κάποιες από αυτές τις συνταγές βρίσκονται σε πολλά από τα επαγγελματικά μενού του, αλλά στο Cooking@Home έχουν απλοποιηθεί σε τεχνικές και παρουσίαση, ώστε να μπορεί εύκολα να τις απολαύσει ο καθένας από την άνεση της κουζίνας του.

Ο στόχος μέσα από το βιβλίο αυτό, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς μας ορίζοντες .

biblio-ccoking-at-home-3

Θα δοκιμάστε σίγουρα , όπως δοκίμασα και εγώ στο σπίτι , τα γιουβαρλάκια από ρεβίθια, που πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνταγή που μπορείτε να ετοιμάσετε ακόμα και χωρίς καθόλου λάδι (κατάλληλη για τη νηστεία της Μ. Εβδομάδας ) αλλά και τα μπιφτέκια με γαλοπούλα που λάτρεψε ο γιος μου.

biblio-ccoking-at-home-4

Το Cooking@Home αποτελεί μία ανθολογία των συνταγών του, που θα ήθελα να μοιραστεί με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του περνώντας ευχάριστες στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Με 35 συνταγές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το βιβλίο κυκλοφόρησε  22/01/2021!

biblio-ccoking-at-home-5

Κάντε την παραγγελία σας για να ετοιμάσετε όλες τις συνταγές στο βιβλίο και φυσικά να μαγειρέψτε όπως ένα σεφ!

Αποτελεί το καλύτερο δώρο για έναν φίλο ή μια φίλη που ξέρετε ότι αγαπά τη μαγειρική στο σπίτι.

Για την παραγγελία  κλικ εδώ :

https://fylatos.com/shop/cooking-at-home/