Εκτός από τη μαγειρική θα έλεγα ότι ένα από τα ενδιαφέροντά μου είναι και η αστρολογία… Δεν ασχολούμαι φυσικά ενεργά αλλά είναι ένα θέμα που θα μου τραβήξει πάντα την προσοχή.

Πριν αρκετό καιρό  ενημερώθηκα ότι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο μαγειρικής με αστρολογία. Ομολογώ ότι μου κίνησε αμέσως την περιέργεια. Η αλήθεια όμως είναι ότι πέρασε λίγο καιρός μέχρι να πάρει τη θέση του στη βιβλιοθήκη μου.

Biblio-H-geusi-twn-zwdiwn-2

Με τη συγγραφέα του βρεθήκαμε διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χωρίς φυσικά να την γνωρίζω καθόλου φάνηκε να μου εμπνέει την ίδια γλυκύτητα που εισπράττει ο αναγνώστης του βιβλίου της.

Στο βιβλίο της Χριστίνας Δ. Θεοχάρη προλογίζει η γνωστή αστρολόγος, σε όλους μας, Άση Μπήλιου η οποία μας δίνει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες αστρολογικές όπως για παράδειγμα για την Σελήνη-μητέρα μας σε σχέση με το φαγητό!

Biblio-H-geusi-twn-zwdiwn-5

Στο βιβλίο θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για το κάθε ζώδιο και τη σχέση του με την κουζίνα και τις διατροφικές του συνήθειες αλλά και προτιμήσεις.

Δεν σταματά εδώ όμως η Χριστίνα μας δίνει και υπέροχες συνταγές. Πραγματικά είναι τόσες αυτές που θέλω να δοκιμάσω και είμαι σίγουρη ότι και εσείς θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα όταν πάρετε το βιβλίο στα χέρια σας.

Biblio-H-geusi-twn-zwdiwn-4

Οι φωτογραφίες και το food styling των συνταγών επιμελήθηκε η Δανάη Ίσαρη.

Σαν απόλυτος Ζυγός θα σας μιλήσω, και θα συμφωνήσω με την Χριστίνα που γράφει ότι «Οι Ζυγοί είναι λάτρεις του φαγητού, αλλά αυτό που τους αρέσει περισσότερο είναι ο χορός γύρω από την προετοιμασία ενός πιάτου»…. Γιατί κάπως έτσι νιώθω όταν κάτι μαγειρεύω και σας το παρουσιάζω… σαν να χορεύω!

Info

“Η γεύση των ζωδίων”

Χριστίνα Δ. Θεοχάρη

Πρόλογος: Άση Μπήλιου

Εκδόσεις: ΜΙΝΩΑΣ

Μαρία Πατσιά

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.