Με μεγάλη χαρά ετοίμασα το πρώτο μου βιβλίο “Σπιτική Ζαχαροπλαστική” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας μας.

Μπορείτε να το παραγγείλετε και online

https://www.psichogios.gr/el/spitikh-zaxaroplastikh-eykoles-syntages-gia-glyko-kathe-mera-sto-spiti.html

https://www.skroutz.gr/s/48694820/Spitiki-Zacharoplastiki.html

σπιτικη ζαχαροπλαστικη

σπιτικη ζαχαροπλαστικη

σπιτικη ζαχαροπλαστικη

Λίγα λόγια….

Όταν «γεννήθηκε» η Miss tasty, τον Οκτώβριο του 2019, προσπάθησε να δώσει εύκολες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα ετοιμάσει μια μαμά, με λίγο χρόνο στη διάθεσή της, για το καθημερινό τραπέζι.

Με αυτό το βιβλίο θα φτιάξουμε μαζί εύκολα γλυκά για το σπίτι.

Γλυκά που έχουν πίσω μνήμες και ιστορία. Που θυμόμαστε ότι τα φάγαμε σε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, με πολλά γέλια και φωνές. Σε μια πλατεία ενός χωριού, κάτω από ένα μεγάλο πλάτανο να μας δροσίζει. Αλλά και γλυκά σύγχρονα που έχουν πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από όλους μας . Εύκολα κέικ με προϊόντα από τον τόπο μας και της κάθε εποχής. Καθημερινά γλυκά που δεν χρειάζονται γνώσεις ζαχαροπλαστικής. Μια προσεκτική ανάγνωση στη διαδικασία της συνταγής είναι αρκετή. Είναι συνταγές που ίσως να γνωρίζετε, αλλά τώρα είναι όλες μαζί σε ένα βιβλίο.

Εύχομαι το βιβλίο μου να σας κάνει πάντα μια γλυκιά παρέα σε χαρές. Να ετοιμάζετε πάντα γλυκά με αγάπη και ελπίζω οι σελίδες του να γεμίσουν αλεύρι και σοκολάτα, αλλά και μπόλικο σιρόπι. Να φτιάχνετε γλυκά και να τα απολαμβάνετε σε μια δροσερή σκιά στην αυλή παρέα με αγκαλιές!
Εύκολη σπιτική ζαχαροπλαστική, λοιπόν, για κάθε μέρα γλυκό στο σπίτι!

Μαρία Πατσιά
Miss tasty

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: