Κέικ ατομικά δεντράκια Χριστουγέννων
Διαδικασία
1 |
Κόβουμε το κέικ σοκολάτας |
Κόβουμε το κέικ σοκολάτας σε φέτες, πάχους 1 εκατοστού περίπου, και με τη βοήθεια του χαρτονιού (ή και χωρίς αυτό) κόβουμε τις φέτες σε τρίγωνο σχήμα. Με τη λιωμένη λευκή σοκολάτα ( ή και χρωματισμένη αν θέλουμε) κάνουμε το στολισμό του δέντρου και τον ολοκληρώνουμε με τα καραμελάκια μας. |
|
2 |
Διακοσμήσουμε το δεντράκι μας |
Αντί για λιωμένη λευκή σοκολάτα μπορούμε να διακοσμήσουμε το δεντράκι μας με royal icing (75γραμμάρια ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία ψυγείου, 450-500 γραμμάρια ζάχαρη άχνη και 2-3 σταγόνες λεμονιού. Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για 10 λεπτά) Στη βάση του τριγώνου βάζουμε ή πουράκια σοκολάτας ή γλειφιτζούρια ή χάρτινα καλαμάκια. |
Διαβάστε περισσότερα