Το χειμώνα αγαπάω πολύ να μαγειρεύω το λάχανο και νομίζω ότι είναι και αρκετά θρεπτικό για τον οργανισμό μας. Είναι ένα εύκολο λαχανικό που μπορείς να του προσθέσεις ένα σωρό υλικά και κάθε φορά να έχεις ένα άλλο φαγητό. Αυτή τη φορά ήθελα να το μαγειρέψω με ρύζι και αλλά τελικά άλλαξα ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: ξινός αλευρένιος τραχανάς
Τάρτα με τραχανά, γραβιέρα και χόρτα
Εγώ να σας πω την έψησα σε λίγο πιο υψηλή θερμοκρασία, στους 180 βαθμούς. Έβαλα τσουκνίδες και σπανάκι. Εμένα μου θύμισε πολύ στη γεύση την μπατσαριά ίσως εξαιτίας του καλαμποκάλευρου που έχει η ζύμη. Την ζύμη την έκανα στο μίξερ με το εξάρτημα το Κ. Είναι εύκολη, νόστιμη και εξαιρετικ ...
Διαβάστε περισσότερα