Σκεφτόμουνα τι θα ήταν χρωματιστό, σοκολατένιο και θρεπτικό για να προσφέρω με μία κούπα καφέ… Σκέφτηκα ένα κορμό λευκής σοκολάτας που με τόσα χρώματα που έχουν τα φιστίκια Αιγίνης και τα κράνμπερις θα είναι απολαυστικό και μόνο που θα το βλέπεις! Δείτε τη συνταγή και συντηρήστε τον στο ψυγείο.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Kormos-leykhs-sokolatas-aiginis-cranberries-1

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε τη λευκή σοκολάτα

Κόβουμε τη σοκολάτα μας σε μικρά κομμάτια. Ετοιμάζουμε το μπεν μαρί (μία κατσαρόλα με λίγο νερό να βράζει και από πάνω ένα ανοξείδωτο μπολ όπου θα βάλουμε τη σοκολάτα το οποίο δεν ακουμπά στο νερό ) και τη λιώνουμε σε αυτό προσεχτικά χωρίς να την κάψουμε ανακατεύοντας την συνεχώς.

Kormos-leykhs-sokolatas-aiginis-cranberries-3

2

Ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα φιστίκια και αποξηραμένα φρούτα μαζί με τα μπισκότα και τα δημητριακά (αν δεν έχετε μη βάλετε). Ρίχνουμε τη σοκολάτα που έχουμε λιώσει και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα.

Απλώνουμε στη λαδόκολλα το μείγμα μας και το τυλίγουμε καλά σαν σαλάμι… Από πάνω βάζουμε και αλουμινόχαρτο . Τοποθετούμε στην αρχή αν βιαζόμαστε στην κατάψυξη και μετά στη συντήρηση…

Σερβίρουμε σε φέτες …

Kormos-leykhs-sokolatas-aiginis-cranberries-4

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: