Υπέροχα κεκάκια που παντρεύουν αρμονικά τη γλύκα της λευκής σοκολάτας με το ξινούτσικο των μούρων. Εγώ είχα μόνο ράσμπερις και χρησιμοποίησα, αντί για άλλα μούρα που δεν είχα, 2-3 ψιλοκομμένες φράουλες, τις οποίες πρόσθεσα στο μείγμα με τα στερεά υλικά. Να πω την αλήθεια τα έψησα λίγο ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: φρέσκα ή κατεψυγμένα ράσμπερις
Κέικ ατομικά αμυγδάλου με φιστίκια Αιγίνης και ράσμπερις
Υπέροχο κεκάκι! Εύκολο, νόστιμο και θρεπτικό. Έχει πλούσια γεύση αμυγδάλου και εντυπωσιακή εμφάνιση , με τόσα χρώματα που έχουν τα υλικά του. Ζάχαρη εγώ χρησιμοποίησα κοινή, αλλά την άλεσα μαζί με το αμύγδαλο στο μούλτι για να ψιλοκόψω όσο γίνεται περισσότερο το αμύγδαλο, αλλά ταυτόχρο ...
Διαβάστε περισσότερα