Υπέροχα κεκάκια που παντρεύουν αρμονικά τη γλύκα της λευκής σοκολάτας με το ξινούτσικο των μούρων. Εγώ είχα μόνο ράσμπερις και χρησιμοποίησα, αντί για άλλα μούρα που δεν είχα, 2-3 ψιλοκομμένες φράουλες, τις οποίες πρόσθεσα στο μείγμα με τα στερεά υλικά. Να πω την αλήθεια τα έψησα λίγο παραπάνω γιατί στο 20λεπτο μου φάνηκαν άψητα. Δείτε και εσείς. Πολύ γλυκά δεν είναι οπότε είναι ότι πρέπει για πρωινό.

Η συνταγή που δοκίμασα είναι της Pamela Clark και τη βρήκα στο βιβλίο Muffins. The Australian Women’s Weekly.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Προθερμάνουμε τον φούρνο

Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ετοιμάζουμε μια θήκη για 12 κεκάκια . Σε ένα μπολ ανακατεύουμε να ενωθούν το αλεύρι, τη ζάχαρη και τη σοκολάτα. Σε ένα άλλο ανακατεύουμε το ξινόγαλο, το βούτυρο , το αυγό και τη βανίλια. Ενώνω τα δύο μείγματα και τοποθετώ στις θήκες με τα κέικ, βάζοντας στην επιφάνεια τα μούρα. Ψήνω για 20λεπτά.

Muffins-me-leuki-sokolata-kai-me-rasberries-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: