Απίστευτη λιχουδιά! Ένα άλλο επίπεδο πέρα από τους κλασικούς ρεβιθοκεφτέδες που έχετε δοκιμάσει. Είναι τόσο αφράτοι και έχουν με μεγάλη νοστιμιά γιατί τελικά το ρεβίθι και η φέτα κάνουν απίστευτη παρέα. Εγώ είχα στο ψυγείο Φέτα ΛΥΤΡΑΣ Π.Ο.Π. και πραγματικά ταίριαξε απόλυτα η πολυπλοκ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: αυγό χτυπημένο
Τηγανίτες μπανάνας με σταφίδες
Μια πολύ απλή συνταγή της Sara Lewis που βρήκα στη σειρά βιβλίων «all colour cookbook» και συγκεκριμένα στο βιβλίο «200 Cakes and Bakes». Τηγανίτες νόστιμες και εύκολες χωρίς βούτυρο. Για να μη λερώνετε πολλά σκεύη ανακατέψτε σε ένα μπολ πρώτα το αυγό, τη μπανάνα, ζάχαρη, ανακατεύον ...
Διαβάστε περισσότεραΜάφινς με λευκή σοκολάτα και με ράσμπερις
Υπέροχα κεκάκια που παντρεύουν αρμονικά τη γλύκα της λευκής σοκολάτας με το ξινούτσικο των μούρων. Εγώ είχα μόνο ράσμπερις και χρησιμοποίησα, αντί για άλλα μούρα που δεν είχα, 2-3 ψιλοκομμένες φράουλες, τις οποίες πρόσθεσα στο μείγμα με τα στερεά υλικά. Να πω την αλήθεια τα έψησα λίγο ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ τσαγιού με ξερά φρούτα
Η συνταγή είναι της πολυγραφότατης Joanna Farrow και τη βρήκα στη σειρά βιβλίων «all colour cookbook» και συγκεκριμένα στο βιβλίο «200 easy cakes and bakes». Να σας πω την αλήθεια τώρα που κάθισα με προσοχή να διαβάσω και να τη γράψω τη συνταγή πρόσεξα ότι τα αποξηραμένα φρούτα δεν τ ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ ατομικά λεμονιού με παπαρουνόσπορο
Να σας πω την αλήθεια την «ιστορία» με το ξύσμα και τη ζάχαρη δεν την έκανα… Σε ένα μπολ ανακάτεψα το αυγό με τη ζάχαρη και το βούτυρο, μετά πρόσθεσα το γάλα ανακατεύοντας με τον αυγοδάρτη, έριξα το αλεύρι, τον παπαρουνόσπορο και το ξύσμα, όλο, και μετά στις θήκες για ψήσιμο. Τα έψησα ...
Διαβάστε περισσότερα