Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό τεύχος του Γαστρονόμου και μου φάνηκε αρκετά ιδιαίτερη για να την δοκιμάσω. Την έφτιαξα για να εκτελέσει τα χρέη της βασιλόπιτας, αλλά θα την ξαναφτιάξω γιατί αποτελεί ένα ιδανικό πρωινό εξαιτίας των υλικών της! Η συνταγή είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Αμύγδαλα λευκά, χοντροκομμένα
Xαλβάς σιμιγδαλένιος με μαυροδάφνη , μέλι και σοκολάτα
Η συνταγή ανήκει στην σεφ Νένα Ισμυρνόγλου ( περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 131 ) και εγώ είμαι από τους φανατικούς της οπαδούς. Γοητεύομαι από την ματιά της στη γεύσης αλλά και τους συνδυασμούς που τολμά στα πιάτα της. Φαίνεται πως είναι ένας γλυκός άνθρωπος και αυτό το βγάζει και στις ...
Διαβάστε περισσότερα