Μουσταλευριά με λίγο ανθόνερο

Moustaleuria-me-ligo-anthonero-1
Pin it

Δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ πριν μουσταλευριά γιατί για κάποιο λόγο με τρόμαζε και είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο να γίνει! Είναι, τελικά, το πιο εύκολο γλυκάκι και μια θρεπτική κρεμούλα που θα ετοιμάσετε για την οικογένειά σας. Το μυστικό σε αυτή την συνταγή του Ά ...

Διαβάστε περισσότερα

Μελαχροινή

Melaxrini-1
Pin it

Το γλυκό οφείλει το όνομά του στο σκούρο όνομα που παίρνει από το πετιμέζι. Είναι υπέροχο και γεμάτο αρώματα! Εγώ αντί για μπράντι προτίμησα το λικέρ πορτοκάλι της μαμάς μου, για έξτρα άρωμα. Έβαλα και ξύσμα από ένα περγαμόντο που έτυχε να έχω. Την έψησα, στο δικό μου φούρνο, λίγο παρα ...

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: