Δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ πριν μουσταλευριά γιατί για κάποιο λόγο με τρόμαζε και είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο να γίνει! Είναι, τελικά, το πιο εύκολο γλυκάκι και μια θρεπτική κρεμούλα που θα ετοιμάσετε για την οικογένειά σας. Το μυστικό σε αυτή την συνταγή του Ά ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Ανθόνερο
Μελαχροινή
Το γλυκό οφείλει το όνομά του στο σκούρο όνομα που παίρνει από το πετιμέζι. Είναι υπέροχο και γεμάτο αρώματα! Εγώ αντί για μπράντι προτίμησα το λικέρ πορτοκάλι της μαμάς μου, για έξτρα άρωμα. Έβαλα και ξύσμα από ένα περγαμόντο που έτυχε να έχω. Την έψησα, στο δικό μου φούρνο, λίγο παρα ...
Διαβάστε περισσότερα