Τα απόλυτα ζουμερά μπιφτέκια που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Ετοιμάστε τη διπλάσια ποσότητα από αυτή που βλέπετε στα υλικά γιατί δε νομίζω να σας φτάσει… Μια απολαυστική συνταγή του σεφ Κώστα Κωβαίου από το βιβλίο του Cooking@Home Το ψωμάκι να μην το μουλιάσετε αλλά να το τρίψετε ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για τον κιμά
Μουσακάς διαφορετικός, με πουρέ κολοκύθας
Ίσως να σας έχω πει ότι ο γιος μου δεν αγαπά καθόλου τη μπεσαμέλ που έχουν κάποια κλασικά φαγητά. Είναι και η εποχή της κολοκύθας, οπότε σκέφτηκα να απολαύσουμε ένα πειραγμένο , ας πούμε , μουσακά και αντί για μπεσαμέλ να ετοιμάσω ένα πουρέ κολοκύθας. Έβαλα και πατάτες βέβαια στον πουρ ...
Διαβάστε περισσότεραΠίτσα με πικάντικο κιμά
Αυτή η πίτσα προέκυψε από τα νεύρα μου νομίζω… Ο γιος μου ήθελε πίτσα και ο πατέρας του μουσακά… Σκέφτηκα μια μέση λύση … έτσι δεν είναι μια πίτσα με βασικό υλικό το βασικό υλικό του μουσακά για να ησυχάσω και από τους δύο… Την έκανα λιγάκι πικάντικη και μας άρεσε… Αν θέλετε ετοιμάστε ...
Διαβάστε περισσότερα