Είναι πανεύκολα και σούπερ εθιστικά! Μην κάνετε μία δόση αν θέλετε να τα έχετε… γιατί την πρώτη μάλλον θα τη φάτε μόλις κρυώσουν. Ίσως τα ψήσετε λίγο παραπάνω, αλλά δείτε το. Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΕΡΓΑΔΟΥ. Τη συνταγή διάβασα στο βιβλίο του «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής. ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Ξύσμα από ένα λεμόνι βιολογικό
Λαχανόρυζο με κιμά λεμονάτο
Τους λαχανοντολμάδες τους λατρεύουμε και πιο πολύ απ όλους ο γιος μου. Οπότε καταλαβαίνεται τι σημαίνει για μια μανούλα να αγαπάει το παιδάκι της ένα φαγάκι… Πρέπει να το φτιάχνεις συχνά..Οι λαχανοντολμάδες δε φτιάχνονται όμως συχνά.. οπότε έπρεπε να βρεθεί μια λύση επειγόντως! Έγινε τ ...
Διαβάστε περισσότεραΖυμαρικά λεμονιού με φρέσκο σολομό και κολοκυθάκια
Τα λεμονένια ζυμαρικά που αγοράζω από ένα παντοπωλείο εδώ στη Λάρισα τα λατρεύουμε στο σπίτι. Να σας πω την αλήθεια τα έχω φτιάξει με αρκετούς τρόπους και επειδή ένα πρωί ήθελα οπωσδήποτε να μαγειρέψω σολομό σκέφτηκα να δοκιμάσω τον συνδυασμό τους. Το ξύσμα λεμόνι μην το λυπηθείτε βάλτ ...
Διαβάστε περισσότερα