Μια υπέροχη συνταγή! Αξίζει πραγματικά να τη δοκιμάσετε. Το μοναδικό μυστικό, νομίζω, είναι πως πρέπει να ψιλοκόψετε πολύ καλά τα φύλλα κρούστας και να τα αφήσετε πάρα πολλές ώρες να ξεραθούν ( εγώ τα ετοιμάζω το πρωί και φτιάχνω το γλυκάκι μου το μεσημέρι όταν γυρίσω από τις δουλείες ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: baking powder
Κέικ με ελαιόλαδο, σοκολάτα και φρέσκο δενδρολίβανο
Εδώ δοκίμασα τη συνταγή της Μαρίας Πρασσά. Η Μαρία Πρασσά είναι αρχιτέκτονας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Δημιούργησε το https://breadandtea.com το οποίο αγαπώ και συμβουλεύομαι. Το κεκάκι αυτό όταν το ετοιμάσετε θα σας εκπλήξει με το συνδυασμό της σοκολάτας και του δεντρολίβανου. Εμείς στ ...
Διαβάστε περισσότεραΚέικ ατομικά κάστανου
Η συνταγή είναι του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ και τη βρίσκουμε στο βιβλίο του «ΕΤΣΙ ΓΛΥΚΑ 50» Υπέροχα σούπερ σοκολατένια κεκάκια! Τα παιδιά θα τα πάρουν στο σχολείο και θα έχουν ένα θρεπτικό κολατσιό, μιας και το κεκάκι αυτό περιέχει αρκετό κάστανο και αμύγδαλα καλά κρυμμένα πίσω από τη ...
Διαβάστε περισσότερα