Αν αγαπάνε και τα δικά σας παιδιά τα Kinder bueno αυτό το γλυκό θα το λατρέψουν . Την πραλίνα bueno τη βρήκα σε κατάστημα με είδη ξηρών καρπών. Θέλει ένα βράδυ αναμονή για να σφίξει το μείγμα καλά. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε λίγο ακόμα ζελατίνη (ίσως 1,5 γραμμάρια ακόμα, αλλά εγώ δεν ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για την επικάλυψη
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο ουζάτοι
Ομολογώ ότι είμαι φανατική με τους κουραμπιέδες με βούτυρο και ακόμα καλύτερα το βούτυρο να είναι πρόβειο. Πάντα λατρεύω να μυρίζω τους κουραμπιέδες με το βούτυρο και το αμύγδαλο. Μια συνταγή από την Άμφισσα όπως διάβασα της Βίβιαν Χαψούλα, στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι μου τράβηξε ...
Διαβάστε περισσότεραΖυμαρικά κοχύλια γεμιστά με μελιτζάνες και ελαφριά μπεσαμέλ στο φούρνο
Από τα καλύτερα μαγειρέματα για ένα κυριακάτικο τραπέζι. Είναι απολαυστικό ζεστό και η εύκολη μπεσαμέλ μας λύνει τα χέρια. Οι μελιτζάνες έχουν πάντα τη νοστιμιά τους και νομίζω θα το αγαπήσετε και εσείς το φαγάκι για τα μεσημέρια του καλοκαιριού…. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότεραΤσουρέκια με κρέμα γάλακτος και άρωμα μαστίχας
Στο σπίτι υπάρχει μια ατελείωτη βιβλιογραφία με συνταγές σε βιβλία και περιοδικά. Σε ένα από αυτά τα περιοδικά (ΜΕΝΟΥ , έτος 1998!), ένα πρωινό μαζί με το καφέ μου, διάβασα μια συνταγή, σε μια διαφημιστική καταχώρηση, για τσουρέκια με κρέμα γάλακτος! Μου φάνηκε αρκετά πρωτότυπη και σκέ ...
Διαβάστε περισσότερα