Είναι πολύ ιδιαίτερος σε γεύση. Εγώ εκτός από σταφίδες έβαλα και κράνμπερις όχι όμως περισσότερα σε βάρος από αυτό που λέει η συνταγή. Πρόσθεσα και ξύσμα από τα βιολογικά πορτοκάλια που είχα και χυμό έβαλα λίγο λιγότερο αλλά φυσικά συμπλήρωσα όσο λέει η συνταγή με νερό. Την υπομονή να ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Κανέλα σε σκόνη για πασπάλισμα
Χαλβάς τούρκικος με αυγά
Υπέροχος χαλβάς τόσο σε ότι αφορά την υφή του όσο και στη γεύση του. Δυσκολεύεσαι να ανακαλύψεις το σιμιγδάλι. Είναι κρεμώδης και αέρινος. Εγώ έβαλα μαύρες σταφίδες , που τις προτιμώ, και αντί για κουκουνάρι είχα άσπρο αμύγδαλο καβουρδισμένο, έβαλα και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού και μου ...
Διαβάστε περισσότεραΤζαλέτια από την Κέρκυρα
Μια απογευματινή λιχουδιά που θα ετοιμάσετε όταν τα παιδιά πεινάσουν το απόγευμα. Αποτελεί και ιδανική λύση σε περίοδο νηστείας. Εγώ έβαλα 100γρ σταφίδες και έγιναν μια χαρά. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο νεράκι ή χυμό. Εγώ είχε αιθέριο λεμονιού και έβαλα αυτό και μοσχοβολούσανε λεμο ...
Διαβάστε περισσότεραΚρέμα μήλου κατσαρόλας
Μια πανεύκολη συνταγή της Πόπης Χρυσανθίδου που βρήκα στο Περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι. Είναι ότι πρέπει για τη νηστεία. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότερα