Μια πανεύκολη συνταγή της Πόπης Χρυσανθίδου που βρήκα στο  Περιοδικό  Ζάχαρη & Αλεύρι. Είναι ότι πρέπει για τη νηστεία.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το χυμό μήλου

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό μήλου (κρατώντας στην άκρη ½ κούπα) και το ξυλάκι κανέλας και τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά.Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ σε ένα μπολ.Προσθέτουμε τη μισή κούπα χυμό που κρατήσαμε στην άκρη.Ανακατεύουμε καλά, ώστε να διαλυθεί το κορν φλάουρ και να μην μείνουν σβόλοι.

 

2

Ρίχνουμε το μείγμα του κορν φλάουρ πίσω στην κατσαρόλα

Μόλις βράσει ο χυμός μήλου, αδειάζουμε περίπου το 1/3 μέσα στο μπολ με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε.Ρίχνουμε το μείγμα του κορν φλάουρ πίσω στην κατσαρόλα, την οποία έχουμε επαναφέρει στη φωτιά.Ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα και να αρχίσουν να σχηματίζονται στην επιφάνεια φουσκάλες που σκάνε.Αδειάζουμε την κρέμα σε ποτήρια της αρεσκείας.

Krema-milou-katsarolas-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: