Όπως πολλά γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου έτσι και αυτό κατά τα δικά μου βέβαια πάντα γούστα, δεν είναι και τόσο γλυκό… Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα αρνητικό μιας και αρκετός κόσμος δεν αγαπά τα πολύ γλυκά … γλυκά… Εγώ ίσως να έβαζα λίγη παραπάνω ζάχαρη άχνη στην κρέμα και λύνεται το ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: ξύλο κανέλας
Τάρτα με γέμιση χαλβά σιμιγδαλένιο
Μετά από τόσους και τόσους χαλβάδες που έχουμε δοκιμάσει όλοι μας επιτέλους κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν είστε φίλοι των γλυκών με ζύμη τάρτας, αλλά τυχαίνει να αγαπάτε και τη γλύκα του χαλβά , αυτό είναι το γλυκό σας. Τη ζύμη την έψησα λίγο παραπάνω , περίπου 25 λεπτά, θα δείτε κιόλας ...
Διαβάστε περισσότεραΠορτοκαλόπιτα με μαρμελάδα πορτοκάλι
Μια υπέροχη συνταγή! Αξίζει πραγματικά να τη δοκιμάσετε. Το μοναδικό μυστικό, νομίζω, είναι πως πρέπει να ψιλοκόψετε πολύ καλά τα φύλλα κρούστας και να τα αφήσετε πάρα πολλές ώρες να ξεραθούν ( εγώ τα ετοιμάζω το πρωί και φτιάχνω το γλυκάκι μου το μεσημέρι όταν γυρίσω από τις δουλείες ...
Διαβάστε περισσότεραΚρέμα μήλου κατσαρόλας
Μια πανεύκολη συνταγή της Πόπης Χρυσανθίδου που βρήκα στο Περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι. Είναι ότι πρέπει για τη νηστεία. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότερα