Το γλυκό που θα λατρέψουν αυτοί που αγαπούν τα γλυκά με καφέ! Θα το αγαπήσουν όμως και όσοι δεν πίνει καφέ απογευματινό γιατί τους πειράζει… με ένα κομματάκι θα κρατηθούν ξύπνοι! Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ και τη διάβασα στο Περιοδικό Γλυκές Αλχημείες, τεύχος 5. ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Για την κρέμα επικάλυψης
Τσιζκέϊκ με ανθότυρο και μαρμελάδα σύκα
Όπως πολλά γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου έτσι και αυτό κατά τα δικά μου βέβαια πάντα γούστα, δεν είναι και τόσο γλυκό… Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα αρνητικό μιας και αρκετός κόσμος δεν αγαπά τα πολύ γλυκά … γλυκά… Εγώ ίσως να έβαζα λίγη παραπάνω ζάχαρη άχνη στην κρέμα και λύνεται το ...
Διαβάστε περισσότεραΤσιζκέϊκ κλασικό με μαρμελάδα
Μια συνταγή με μεγάλη ακρίβεια στα συστατικά της και μια ονειρεμένη γεύση. Η κρέμα έχει βελούδινη υφή και υπέροχο λεμονάτο άρωμα! Διαλέξτε ότι μαρμελάδα σας αρέσει, εγώ προτείνω μαρμελάδες κόκκινων φρούτων, νομίζω ότι ταιριάζουν υπέροχα. Επιλέξτε αυτό το γλυκάκι, για το κλείσιμο ενός α ...
Διαβάστε περισσότεραΤούρτα λευκή με φράουλες
Υπέροχη και όχι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται… Εγώ έφτιαξα εκτός από την επικάλυψη (που για κάποιο λόγο που μάλλον εγώ φταίω μου «έκοψε» και μια γενναία δόση σαντιγί με κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά και έτσι ετοίμασα την επικάλυψη… Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και τη βρίσκουμε στην ...
Διαβάστε περισσότερα