Εγώ να σας πω την αλήθεια τεμπέλιασα και δεν καβούρντισα τις νιφάδες βρώμης… Έβαλα σε ένα κατσαρολάκι αντικολλητικό σε χαμηλή φωτιά το μέλι και το ταχίνι και τα έλιωσα και εκεί πρόσθεσα και όλα τα υλικά. Έβαλα και λίγη κανελίτσα. Είχα και θήκες σιλικόνης και έβαλα το μείγμα μέσα και το πάγωσα για να μην κόβω μετά.. Έγιναν τέλειες!

Η συνταγή που διάβασα στο  Περιοδικό Γαστρονόμος, Τεύχος 125 είναι της ΝΙΚΗΣ ΤΡΕΣΣΟΥ και της ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς  και απλώνουμε τη βρώμη σε ένα ταψί και την καβουρδίζουμε για 15 λεπτά.

Αδειάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20Χ30 εκατοστά. Κόβουμε σε κομμάτια και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Mpares-me-stafides-kai-iliosporous-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: