Απλή στην ιδέα της αλλά μοναδική στη γεύσης της. Ανάλογα με την ποικιλία των φρούτων πιστεύω ότι θα έχετε και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα

Ψιλοκόβουμε όσο μπορούμε σε μικρότερα κομμάτια όλα τα φρούτα και τα ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα μεγάλη .προσθέτουμε όλη την ποσότητα της ζάχαρης και αφήνετε στην άκρη για αρκετές ωρίτσες, όσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Εγώ άφησα 2 με 3 ώρες , έκανα τα ψώνια μου και όταν επέστρεψα στο σπίτι έβαλα τη κατσαρόλα στη φωτιά.

2

Ρίχνουμε τα ξυλάκια της κανέλας

Ξαφρίζουμε καλά όλο τον αφρό που θα βγάλουν τα φρούτα , με υπομονή…

Ρίχνουμε στη συνέχεια τα ξυλάκια της κανέλας και αφήνουμε να βράσει η μαρμελάδα μας. Εγώ, με το εργαλείο που πατάμε τις πατάτες να τις κάνουμε πουρές, παίρνοντας λίγο την κατσαρόλα από τη φωτιά, πατάω λίγο να λιώσουν τα φρούτα.

Υπολογίστε βράσιμο το πολύ μισή ωρίτσα. Ρίξτε και το χυμό λεμόνι και γεμίστε μέχρι επάνω καθαρά βαζάκια. Έτοιμη!

Marmelada-sikou-me-rodakino-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: