Μια τόσο αρωματική μαρμελάδα, αυτή τη λουΐζα τη λατρεύω γιατί κάνει θαύματα! Εμείς όλοι στην οικογένεια την αγαπήσαμε και την ετοιμάζω συχνά.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και τα ρίχνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη.

Τα αφήνουμε 3 ώρες περίπου.

Βάζουμε την κατσαρόλα να βράσει και μόλις σχηματιστεί αφρός στην επιφάνεια τον αφαιρούμε με προσοχή .

2

Αλέθουμε τα φρούτα

Με το μπλέντερ χειρός αλέθουμε τα φρούτα ( όσο θέλουμε) αφήνουμε να βράσει η μαρμελάδα μέχρι να δέσει , περίπου 20 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού . Τραβάμε την κατσαρόλα από την εστία και προσθέτουμε το ματσάκι με τη λουΐζα για να αρωματίσει την μαρμελάδα . Την αφήνουμε 10 λεπτά. Την αφαιρούμε και γεμίζουμε τα αποστειρωμένα βάζα μέχρι επάνω .

Marmelada-rodakino-me-fraoula-kai-me-louiza-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: