Προσπαθώ πάντα να καταφέρω να φάει ο γιος μου αγκινάρες, αλλά και ο άντρας μου. Σκέφτηκα να τις ταιριάξω με κοτοπουλάκι και για να το κάνω πιο απλό διάλεξα το στήθος φιλέτο. Μπορείτε και με μπούτι φιλέτο αλλά και με απλό κοτοπουλάκι που θα κόψετε σε μερίδες. Είναι ένα νόστιμο καλοκαιρι ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
Κεφτέδες γαύρου με κολοκυθάκια και μυρωδικά
Δεν ξέρω πως σκέφτηκα αυτή τη συνταγή… Μάλλον προέκυψε από τα υλικά που είχα διαθέσιμα ένα πρωί στην κουζίνα μου γιατί όπως σας είπα αγαπάμε το ψάρι και πάντα θα το έχω σαν επιλογή για το φαγητό μας. Ο γιος μου λατρεύει το γαύρο (όπως αρκετά παιδιά ελπίζω) αλλά εγώ δεν ήθελα να τον ετο ...
Διαβάστε περισσότεραΡόλο κιμά γεμιστό με βρασμένα αυγά
Η σκέψη να φτιάξω ρολό κιμά ήταν πολύ καιρό μέσα στο μυαλό μου, αλλά να πω την αλήθεια πάντα βαριόμουνα πρώτα να βράσω τα αυγά. Παρόλο που είναι το πιο απλό πράγμα από όλη τη συνταγή. Έφτασε όμως ο καιρός που υπήρχαν αρκετά βρασμένα αυγά… Δηλαδή ήρθε το Πάσχα και από αυγά βρασμένα άλλο ...
Διαβάστε περισσότεραΓιουβέτσι με πρόβειο και κασέρι
Έχω ετοιμάσει αρκετές φορές γιουβέτσι με μοσχαράκι και μας αρέσει όλους πολύ. Σε μία από τις γιορτές που γίνονται στις πλατείες της Λάρισας ήταν οι μοναχές από τη Μονή του Ιωάννη του Προδρόμου από την Ανατολή Αγιάς. Πρόκειται για ένα μοναστήρι με μεγάλη δράση και οι μοναχές παράγουν εξ ...
Διαβάστε περισσότερα