Υπέροχα κεκάκια για το τσάι σας. Εγώ έβαλα εκτός από σταφίδες και κράνμπερις, που μου αρέσουν πολύ. Την επόμενη φορά σκέπτομαι να δοκιμάσω και μια άλλη γεύση μαρμελάδα, νομίζω πως θα γίνουν και πάλι υπέροχα. Προσθέστε αν θέλετε και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι, του πάει. Κανονικά η πρόταση σερβιρίσματος του βιβλίου είναι με λίγο βούτυρο και μαρμελάδα…

Η συνταγή είναι της  Pamela Clark και εγώ τη βρήκα  στο βιβλίο  Afternoon Tea Party. The Australian Women’s Weekly.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Χτυπάμε με το μίξερ τα υλικά μας

Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά ένα τη φορά. Προσθέστε στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά σε δύο δόσεις. Μεταφέρετε το μίγμα σε 12 φορμάκια και ψήνετε για περίπου 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Keik-atomika-me-marmelada-sikou-kai-stafides-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: