Κανελόνια με γέμιση κιμά και μπεσαμέλ γιαουρτιού
Ο γιος μου δεν έτρωγε ποτέ ζυμαρικά μόνο τα τελευταία χρόνια άρχισε να τρώει κάποια χειροποίητα… Τελευταία έφαγε και μακαρόνια με κιμά! Τελικά σήμερα να τον έπεισα να φτιάξω κανελόνια αλλά με μια κάπως διαφορετική μπεσαμέλ γιατί δεν του αρέσει καθόλου οπότε δε φτιάχνω ούτε μουσακά, ούτε και παστίτσιο!! Έγινε ένα υπέροχο φαγάκι που άρεσε πολύ και στο γιο μου!
Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
1 |
Σοτάρουμε τον κιμά |
Αλείφουμε καλά όλη την επιφάνεια του πυρέξ με φρέσκο βούτυρο και το αφήνουμε στην άκρη. |
|
2 |
Γεμίζουμε τα κανελόνια |
Γενικά η γέμισή μας θα πρέπει να έχει αρκετά υγρά για να μπορέσουν να βράσουν και τα κανελόνια μας.
|