Διαδικασία
1

Ανοίγουμε το κανταΐφι

Ανοίγουμε καλά το κανταΐφι με τα χέρια μας . Στρώνουμε σε ένα ταψί μεγάλο λαδόκολλα απλώνουμε το κανταΐφι και χύνουμε το λιωμένο βούτυρο από πάνω. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει .  Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

2

Ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τις φράουλες) και εκεί μέσα τρίβουμε το κανταΐφι και το ανακατεύουμε και αυτό καλά . Γεμίζουμε με το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει 12 φόρμες για κεκάκια και από πάνω βάζουμε από μία φραουλίτσα στο καθένα.

3

Ψήνουμε

Ψήνουμε (περίπου) 30 λεπτά στους 180 μέχρι να δούμε ότι έχουν ψηθεί.

Είναι ότι πρέπει για πρωινό γιατί δεν είναι ιδιαίτερα γλυκά. Αν θέλετε μειώνετε και λίγο τη ζάχαρη.

Glika-kekakia-kantaifiou-me-fraoules-2

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: