Γλυκά κεκάκια κανταϊφιού με φρέσκες φράουλες
Διαδικασία
1 |
Ανοίγουμε το κανταΐφι |
Ανοίγουμε καλά το κανταΐφι με τα χέρια μας . Στρώνουμε σε ένα ταψί μεγάλο λαδόκολλα απλώνουμε το κανταΐφι και χύνουμε το λιωμένο βούτυρο από πάνω. Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει . Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. |
|
2 |
Ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά |
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τις φράουλες) και εκεί μέσα τρίβουμε το κανταΐφι και το ανακατεύουμε και αυτό καλά . Γεμίζουμε με το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει 12 φόρμες για κεκάκια και από πάνω βάζουμε από μία φραουλίτσα στο καθένα. |
|
3 |
Ψήνουμε |
Ψήνουμε (περίπου) 30 λεπτά στους 180 μέχρι να δούμε ότι έχουν ψηθεί. Είναι ότι πρέπει για πρωινό γιατί δεν είναι ιδιαίτερα γλυκά. Αν θέλετε μειώνετε και λίγο τη ζάχαρη. |
Διαβάστε περισσότερα