Οι ποσότητες που σα γράφω είναι μάλλον για ένα άτομο… Το ετοίμασα για το γιο μου ένα μεσημέρι γιατί δεν του άρεσε το φαγητό που είχαμε. Την πεσκανδρίτσα την αγαπά και για μένα είναι ένα εύκολο φαγάκι. Θέλει μόνο 20 λεπτά το πολύ μαγείρεμα και έχετε ένα νόστιμο φαγητό με ψάρι. Για περισσότερα άτομα πολλαπλασιάστε τις ποσότητες.

Είναι ένα θεϊκό πιάτο!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Peskandritsa-mantarini-roze-pikantikh-3

Διαδικασία
1

Διαδικασία ετοιμάζουμε το φαγητό μας

Σε μια απλωτή κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό και μετά προσθέτουμε το ψάρι να σοταριστεί και αυτό για άλλα 2 λεπτά.

Σβήνουμε με το κρασί και για ένα λεπτό αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτουμε το χυμό και όλα τα μπαχαρικά και τη μουστάρδα.

Βράζουμε για 15 λεπτά και στο τέλος βάζουμε και τα ντοματίνια .

Αφαιρούμε το τζίντζερ και σερβίρουμε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και φρέσκο θυμάρι.

Peskandritsa-mantarini-roze-pikantikh-4

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: