Υπέροχα κεκάκια για το τσάι σας. Εγώ έβαλα εκτός από σταφίδες και κράνμπερις, που μου αρέσουν πολύ. Την επόμενη φορά σκέπτομαι να δοκιμάσω και μια άλλη γεύση μαρμελάδα, νομίζω πως θα γίνουν και πάλι υπέροχα. Προσθέστε αν θέλετε και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι, του πάει. Κανονικά η πρόταση ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Κέικ ατομικά λεμονιού με παπαρουνόσπορο
Να σας πω την αλήθεια την «ιστορία» με το ξύσμα και τη ζάχαρη δεν την έκανα… Σε ένα μπολ ανακάτεψα το αυγό με τη ζάχαρη και το βούτυρο, μετά πρόσθεσα το γάλα ανακατεύοντας με τον αυγοδάρτη, έριξα το αλεύρι, τον παπαρουνόσπορο και το ξύσμα, όλο, και μετά στις θήκες για ψήσιμο. Τα έψησα ...
Διαβάστε περισσότεραΣοκολατένια muffins βρώμης με μήλο
Προσπαθώ όσο πιο συχνά γίνεται να ετοιμάζω κάτι στο σπίτι για να έχει ο γιος μου την άλλη μέρα να φάει στο σχολείο του. Αγαπάει και εκείνος όπως τα περισσότερα παιδιά νομίζω τη σοκολάτα και οτιδήποτε σοκολατένιο. Ένα κεκάκι είναι σίγουρα βολικό να το φάει ένα παιδί στο σχολείο. Σκέφτηκ ...
Διαβάστε περισσότεραΜάφινς fudge τριπλής σοκολάτας
Aπίστευτα κεκάκια! Αντί για ξινόγαλο εγώ έβαλα γάλα και αντί για τη sour cream έβαλα 120 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό. Σταγόνες από τις σοκολάτες δεν είχα, όποτε ψιλόκοψα με το μαχαίρι από τις πλάκες σοκολάτες που έχουμε την ποσότητα που λέει η συνταγή (άλλωστε προτιμώ να έχω διαφορετ ...
Διαβάστε περισσότεραΜπισκοτάκια χριστουγεννιάτικα
Μοναδικά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση μπισκότα για τα Χριστούγεννα. Εδώ δοκίμασα δύο συνταγές μία του Στέλιου Παρλιάρου και η δεύτερη του Άκη Πετρετζίκη , σας τις συστήνω και τις δύο να τις δοκιμάσετε και εσείς για τις γιορτές, αλλά και όχι μόνο… Αλλάζοντας το χρώμα στα μπαστουνάκ ...
Διαβάστε περισσότεραΜπισκότα τραγανά με φυστικοβούτυρο
Oπως θα δείτε και από τα υλικά, αλλά και από τη διαδικασία, πρόκειται για ένα απλούστατο μπισκοτάκι… Πανευκολάκι! Για τους λάτρεις του φυστικοβούτυρου είναι το απόλυτο μπισκότο. Για κάποιους, σαν εμένα, που δεν τους πολυαρέσει κιόλας, είναι μια έκπληξη! Αν δεν έχετε crunchy φυστικοβούτ ...
Διαβάστε περισσότερα