Πρωτότυπη συνταγή . Προσωπικά δεν είχα ξανακούσει συνταγή για γιουβαρλάκια με ρεβίθια! Είναι κατάλληλη για νηστεία και για vegan διατροφή. Αν δεν χρησιμοποιήσετε το λίγο λάδι που έχει είναι κατάλληλη και για τη νηστεία της Μ. Εβδομάδας, που δεν τρώμε λάδι. Είναι ένα πρωτότυπο και ιδιαί ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: κρεμμύδι ξερό
Γαρίδες γάμπαρη σαγανάκι
Αγαπώ τόσο πολύ τις γαρίδες ! Λατρεύω να τις μαγειρεύω. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι μεγάλες γαρίδες έχουν ένα υψηλό κόστος οπότε μια πιο οικονομική λύση για να απολαύσουμε λίγο από τη γεύση της θάλασσας είναι οι μικρές γαρίδες γάμπαρη που επιπλέον τις τρώμε και με το κέλυφος! Ότι πρέ ...
Διαβάστε περισσότεραΚριθαράκι με χρωματιστές πιπεριές και φινόκιο
Πανεύκολο φαγάκι γιατί στο σπίτι αγαπάμε το κριθαράκι και ειδικά ο γιος μου. Είναι μια νηστίσιμη επιλογή και αν βάλετε τυράκι, σίγουρα δεν είναι. Το ετοιμάζετε με ότι λαχανικά σας αρέσουν. Θα το δείτε και σε βίντεο στο κανάλι της Miss tasty στο YouTube . Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότεραΦλωμάρια με μελιτζάνα, φέτα και ντοματίνια
Ένα πραγματικά υπέροχο φαγάκι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ άρεσε σε όλους μας! Η γλυκά της μελιτζάνας δένει ιδανικά με τα ζυμαρικά φλωμάρια που έχουν μια ιδιαίτερη γεύση και η τριμμένη φέτα απογειώνει πραγματικά το πιάτο. Όταν θα είναι καλοκαιράκι νομίζω θα έχει μια ακόμα μεγ ...
Διαβάστε περισσότεραΡολάκια μελιτζάνας με Τηνιακό τυρί βολάκι, από τον Αλέξανδρο
Ένα πιάτο με μελιτζάνες που αγαπώ θέλησε να μοιραστεί ο Αλέξανδρος Άνδροβικ με την Miss tasty. Το τυράκι είναι ντόπιο τυρί από την Τήνο που όπως μου είπε ο Αλέξανδρος παράγεται σχεδόν από τις περισσότερες παλιές μαγείρισσες του νησιού. Με τις ντοματούλες του καλοκαιριού σίγουρα θα έχει ...
Διαβάστε περισσότεραΣούπα βελουτέ με μανιτάρια
Έχω μια μεγάλη αγάπη για τα μανιτάρια! Τα ψητά μανιτάρια είναι τα αγαπημένα μου, αλλά τώρα που ο καιρός σιγά σιγά χειμωνιάζει το μυαλό μου πάει κατευθείαν σε μια σούπα… Τι καλύτερο λοιπόν να ετοιμάσω για τον γιο μου μια θρεπτική σούπα με μπόλικα μανιτάρια που θα καταναλωθεί γρήγορα σαν ...
Διαβάστε περισσότεραΚουσκούς με καπνιστό χέλι, παντζάρι και σάλτσα γιαουρτιού του Αντώνη Ψάλτη
Ένα ακόμα ιδιαίτερο ορεκτικό από τον Αντώνη Ψάλτη, σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Ήταν ένα μικρό καράβι, που βρίσκεται στη χώρα της Τήνου. Ίσως ο τίτλος της συνταγής σας φανεί πολύπλοκος αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συνταγή που θα μπορούσε να την ετοιμάσει και κάποιος με λίγες ...
Διαβάστε περισσότεραΜπακαλιάρος βραστός με κάπαρη, σκόρδο, μαϊντανό και φασόλια ξερά γιαχνί
Ο Αντώνης Ψάλτης, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ήταν ένα μικρό καράβι» στη χώρα της Τήνου ετοίμασε για τη miss tasty μια υπέροχη και θρεπτική πιάτο με τον μπακαλιάρο που όλοι αγαπάμε νομίζω, που θα μπορούσε να αποτελεί και μια επιλογή και για κύριο πιάτο. Όσοι επισκεφτείτε το εστ ...
Διαβάστε περισσότερα