Η Εύη είναι ακόμα ένα κορίτσι που ενώ σπούδασε οικονομικά τελικά αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με τις σπουδές της… Η Εύη δημιούργησε στο κέντρο της Λάρισα ένα χώρο παραμυθένιο όπου όλα ράβονται στο χέρι… Δημιουργεί με παραμυθένια υφάσματ ...
Διαβάστε περισσότεραIngredient: Ζάχαρη
Ζελέ με γάλα
Είναι ιδανικό αν κάνετε δίαιτα! Εμείς, που ακόμα τουλάχιστον δεν κάνουμε αυξήσαμε λίγο τη ζάχαρη για να το ευχαριστηθούμε καλύτερα σαν γλυκάκι… Είναι ότι πρέπει για πρωινό ή ένα απογευματινό . Είναι καλύτερα να διπλασιάσετε τη δόση γιατί αυτή που δίνει η συνταγή είναι μικρή για μια τετ ...
Διαβάστε περισσότεραΜπισκότα τραγανά με βρώμη και ξηρούς καρπούς
Mια συγκλονιστική συνταγή της Εβίτας Παπαχαραλάμπους που βρήκα στο βιβλίο της Delicious Cookies των εκδόσεων annieblana. Πρόκειται πραγματικά για απίστευτα μπισκοτάκια! Από τότε που ξεκίνησα να τα φτιάχνω δεν έχω σταματήσει… Νομίζω πως μόνο η Εβίτα Παπαχαραλάμπους θα πρέπει να τα έ ...
Διαβάστε περισσότεραΓαλακτομπούρεκο από τον Βασίλη
Tο Χρήστο Βέργαδο τον γνώρισα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο κατάστημα Public της Λάρισας, ένα πρωινό Σαββάτου. Μιλήσαμε για όσα μας επέτρεψε ο χρόνος, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, μεταξύ άλλων μου είπε ότι έχει στο βιβλίο μια συνταγή του πατέρα του, που είχα παλιά ζαχ ...
Διαβάστε περισσότεραΤσάτνεϊ με πιπεριές Φλωρίνης, πετιμέζι και σταφίδες
Μετά από τόσες και τόσες μαρμελάδες είπα να το «ρίξω» στα τσάτνεϊ! (άσε που μου αρέσει πολύ αυτή η λέξη…) Τελικά, χωρίς να δω κάποια συνταγή, και ξεκινώντας όπως πάντα με το πώς συνδυάζονται τα χρώματα! (έτσι συνήθως βγάζω συνδυασμούς γεύσεων) βγήκε κάτι παραπάνω από εξαιρετικό! Το δοκ ...
Διαβάστε περισσότεραΝτοματόριζο σπυρωτό από τον Αλέξανδρο
Ένα απλό φαγάκι που όλοι θέλουμε να ετοιμάσουμε, με τα καλά του καλοκαιριού. Εύκολο, νόστιμο και θρεπτικό και με «τσαχπινιές» . Η συνταγή που δοκίμασα είναι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΗ και τη διάβασα στο Περιοδικό Γαστρονόμος. Τεύχος 2. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…
Διαβάστε περισσότεραΚέικ με ελιές και φέτα
Πως λέμε ψωμοτύρι με ελιές? Ε, φανταστείτε το σε κέικ! Μια συνταγή που δοκίμασα από τον Στέλιο Παρλιάρο και τη βρήκα στο Περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 20, σελίδα 72. Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα… Μαρία Πατσιά
Διαβάστε περισσότεραBrownies με πράσινο τσάι matcha και λευκή σοκολάτα
Όταν διάβασα για τις ευεργετικές ιδιότητες του matcha εντυπωσιάστηκα. Διάβασα πως είναι η πλουσιότερη πηγή αντιοξειδωτικών, επίσης προσφέρει ήρεμη ενέργεια που διαρκεί ώρες . Βοηθάει στη φυσική αποτοξίνωση του σώματος, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε χλωροφύλλη και βοηθά στην α ...
Διαβάστε περισσότερα