Βλέπετε πόσο απλά είναι αυτά τα μπισκοτάκια και καταλαβαίνετε και από τα υλικά την υψηλή διατροφική τους αξία. Δοκιμάστε τα και ίσως τα ψήσετε λίγο παραπάνω.

Μια πανεύκολη και άκρως θρεπτική συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ που θα τη βρούμε στο περιοδικό Γλυκές Αλχημείες.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας πάντα…

Διαδικασία
1

Διαδικασία

Ανακατεύουμε με μια κουτάλα καλά όλα τα υλικά και αφήνουμε το ζυμάρι στο ψυγείο για μία ώρα. Το ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο μικρού πάχους και κόβουμε με ένα κουπ πατ στρόγγυλα μπισκότα  διαμέτρου 5 εκατοστά.  Τα μεταφέρουμε πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Mpiskota-bromis-me-maures-stafides-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: