Έχει και τα καλά του τελικά το food blogging… Τι εννοώ με αυτό; Είσαι ο «ειδικός» για να δοκιμάσεις κάποια προϊόντα… Αν και μεταξύ μας, τώρα, όλοι ειδικοί είμαστε σε αυτό και νομίζω πως όλοι έχουμε και δίκιο… Ο καθένας μας έχει τη δική του γεύση και φυσικά αυτό είναι αποδεκτό… Εγώ σε α ...
Διαβάστε περισσότεραΦαγητό
Πατατόπιτα της Τήνου, από τη Νικολέττα
Η Miss tasty επισκέφτηκε την κουζίνα της Νικολέττας Φώσκολου στην Τήνου και εκεί η Νικολέττα ετοίμασε μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού, την πατατόπιτα. Είναι μια εύκολη συνταγή η οποία αποτελεί μια ιδανική λύση για συνοδευτικό σε κρέας ή ψάρι αλλά και ένα υπέροχο ορεκτικό. Σκεφτήτε τ ...
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα φασόλια μαυρομάτικα, από τη Νικολέττα
Η Miss tasty επισκέφτηκε την κουζίνα της Νικολέττας Φώσκολου στην Τήνου και εκεί η Νικολέττα ετοίμασε μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού, τη σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια. Είναι μια εύκολη συνταγή η οποία αποτελεί μια ιδανική σαλάτα με όσπρια που είναι ότι πρέπει και για την περίοδο τη ...
Διαβάστε περισσότεραΚουσκούς με καπνιστό χέλι, παντζάρι και σάλτσα γιαουρτιού του Αντώνη Ψάλτη
Ένα ακόμα ιδιαίτερο ορεκτικό από τον Αντώνη Ψάλτη, σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Ήταν ένα μικρό καράβι, που βρίσκεται στη χώρα της Τήνου. Ίσως ο τίτλος της συνταγής σας φανεί πολύπλοκος αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συνταγή που θα μπορούσε να την ετοιμάσει και κάποιος με λίγες ...
Διαβάστε περισσότεραΚατσικάκι στο φούρνο με ζεστή πατατοσαλάτα και ξινοτύρι, του Αντώνη
Ένα ακόμα ιδιαίτερο πιάτο από τον Αντώνη Ψάλτη, σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Ήταν ένα μικρό καράβι, που βρίσκεται στη χώρα της Τήνου. Ίσως ο τίτλος της συνταγής σας φανεί πολύπλοκος αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συνταγή που θα μπορούσε να την ετοιμάσει και κάποιος με λίγες γν ...
Διαβάστε περισσότεραΛουκάνικο Τήνου με σταφύλια και φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
Επισκέφτηκα για ακόμα μία φορά στα μέσα του Οκτώβρη την Τήνο. Συνήθως όταν είσαι μόνος οι επιλογές για φαγητό είναι λίγες και κατά κανόνα με σύντομο χρόνο παρασκευής. Αγόρασα ένα λουκάνικο τηνιακό από το νησί, με το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου, που εγώ λατρεύω, είχα στο ψυγείο ...
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα ρεβίθια με ρόκα, ζαφορά και σάλτσα ψητής πιπεριάς
Ο Αντώνης Ψάλτης, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ήταν ένα μικρό καράβι» στη χώρα της Τήνου ετοίμασε για τη miss tasty μια υπέροχη και θρεπτική σαλάτα με ρεβίθια που θα μπορούσε να αποτελεί και μια επιλογή και για κύριο πιάτο. Όσοι επισκεφτείτε το εστιατόριο του Αντώνη στην Τήνο θα ...
Διαβάστε περισσότεραΜπακαλιάρος βραστός με κάπαρη, σκόρδο, μαϊντανό και φασόλια ξερά γιαχνί
Ο Αντώνης Ψάλτης, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ήταν ένα μικρό καράβι» στη χώρα της Τήνου ετοίμασε για τη miss tasty μια υπέροχη και θρεπτική πιάτο με τον μπακαλιάρο που όλοι αγαπάμε νομίζω, που θα μπορούσε να αποτελεί και μια επιλογή και για κύριο πιάτο. Όσοι επισκεφτείτε το εστ ...
Διαβάστε περισσότεραΤυρόπιτα σουφλέ με φρέσκο δυόσμο
Τις τυρόπιτες τις αγαπάμε πολύ στο σπίτι μας… Τις αγαπούσαμε και στο σπίτι της μαμάς μου, όταν ήμουν μικρή, άσχετα αν έτρωγα πάντα δύο μπουκιές… Τώρα σκέφτηκα να φτιάξω μία αφράτη τυροπιτούλα που θα αρέσει και στο γιο μου και θα μπορέσει να πάρει και στο σχολείο του για το διάλλειμα . ...
Διαβάστε περισσότερα